1. Ofertă organizare parastas / pomană în București
Restaurantul Papion se ocupă de organizări de parastase / pomeni în București și jud. Ilfov. Cu o experiență de ani de zile în organizarea evenimentelor din viața dvs., dorim să fim alături și în momentele dificile din viața clienților noștri, punând la dispoziție un meniu variat de post, dulce sau de pește.
Suntem printre puținele firme de organizări evenimente în București, care vă pune la dispoziție servicii complete de catering, cat și servire în regim a la carte a diverse tipuri de mâncăruri și băuturi specifice tradițiilor românești pentru organizarea parastaselor/pomenilor. De asemenea, vă putem oferi consultanță culinară gratuită pentru parastas / pomană, respectiv alegerea preparatelor conform ritualului crestinesc si a-i pomeni cum se cuvine pe cei dragi.
Mâncarea noastră pentru parastase – pomeni poate fi servită în restaurantul nostru sau cu livrarea acasă catering – (Bucuresti, Ilfov).
Avem în lista noastră de meniuri pentru organizarea de parastas / pomană, atât meniuri de dulce, cât și meniuri de post sau de pește.
* Politica tarifară aplicată de Restaurant Papion este de a cota cel mai bun preţ în funcție de tipul solicitării dvs. și de perioada în care se va desfășura parastasul-pomana.
Meniu Restaurant Pomană / Parastas
2. Meniu Restaurant Pomană / Parastas – Starter (Varianta 1, 2 sau 3) + 1 Fel Principal + Pachet de băuturi. Preț: 100 lei / persoană
Starter de dulce – Varianta 1
- Minifrigărui Caprese
- Mușchi file
- Vol-au-vent cu ciuperci
- Roșii cu vinete
- Bulete de cașcaval
- Chifteluțe
- Brânză
Starter de dulce – Varianta 2
- Cașcaval pane cu Concasse de roșii și valeriană
Starter de post – Varianta 3
- Roșii cu vinete
- Coșuleț de Zacusca
- Brânză Tofu
- Vol-au-vent cu ciuperci
- Iahnie de fasole
- Bruschetă cu salată Primavera
- Măsline
Fel principal de Dulce/Post – la alegere:
- Dulce- Pulpe de pui aromate la tavă cu piure de cartofi, salată de varză
- Dulce- Șnițel de pui cu piure de țelina, ½ roșie
- Dulce- Mix grill – ceafă de porc și pulpă de pui, cartofi cu rozmarin, salată de varză
- Dulce- Păstrăv la cuptor cu orez basmatic sau cartofi natur cu pătrunjel și lămâie (+ 10 lei)
- Dulce- Tochitură în sos de roșii aromat cu mămăliguță
- Post- Sărmăluțe de post
- Post- Ardei umpluți cu legume
- Post- Snițele de soia și piure, ½ roșie
- Post- Ghiveci Sârbesc de legume și orez
- Post- Ratatouille cu mămăliguță
Ciorbiță (+ 10 lei)
- Ciorbiță țărănească de pui
- Ciorbiță țărănească
- Ciorbiță cu legume
Pachet de băuturi inclus – „OPEN BAR”
- Apă plată, apă minerală
- Sucuri gama Pepsi
- Sucuri gama Phanner
- Cafea espresso
- Ceai
* Băuturile alcoolice se servesc în regim a la carte
Preț: 100lei / persoană – Starter (Varianta 1, 2 sau 3) + 1 Fel Principal + Pachet de băuturi)
3. Meniu Pomană/Parastas Catering. Preț: 80 lei / persoană (minim 10 porții)
Pachetul catering parastas conține 2 caserole mâncare dulce/post, 1 chiflă, 1 pahar colivă, desert de dulce/post, o sticlă de apă, o cutie de bere Tuborg, o ciocolățică, 1 fruct
Prima caserolă
- Iahnie de fasole, chifteluțe, bulete de cașcaval, cașcaval, baton de castravete, măsline
- Brânză, Șuncă de Praga, Iahnie de fasole, Șnițel de pui, baton de castravete, măsline
- Iahnie de fasole, Roșii cu vinete, Brânză tofu, Coșuleț cu salată Primavera, Vol-au-vent cu ciuperci, baton de castravete, măsline
A doua caserolă
- Piept de pui grill, un carnacior, Cartofi țăranești, 1/2 roșie
- Pulpe de pui la tavă cu Orez, 1/2 roșie
- Snițel de pui cu cartofi, verdeață, 1/2 roșie
- Carne de porc la tavă cu cartofi cu rozmarin, 1/2 roșie
- Snițel de soia și orez cu ciuperci, 1/2 roșie
- Ardei umpluți cu orez și legume, 1/2 roșie
Preț: 80lei / persoană
4. Colivă aromată cu multă nucă – 80 lei/KG.
- Recomandăm minim 1,5 kg pentru o prezentare optimă a colivei
- Se calculează 70 – 100g/persoană
- Platoul nu este inclus
Preț: 80lei / kg
5. Detalii organizare Parastas-Pomana:
Pentru mai multe informații și rezervări în legătură cu organizarea Parastasului, ne puteți contacta la: